Suomi English
Peter Engberg

BioPeter Engberg on kitaristi, säveltäjä ja sovittaja. Hän on julkaissut 3 omaa soololevyä Tori (2000), Poems (2009) sekä True Lines (2011). Peter on valmistunut Sibelius-Akatemian Jazzosastolta vuonna 2000. Sivutoimisena tuntiopettajana Sibelius-akatemiassa vuodesta 2007.


Muusikkona niin keikoilla kuin levyillä satojen artistien kanssa, tunnettu myös erilaisten kielisoitinten taitajana. Pääsoitinten sähkökitaran sekä akustisen kitaran lisäksi, mm. ukulele, mandoliini, banjo, cavaquinho, dobro, guitarra portuguese, lap steel, klassinen kitara, guitalele.


Hän on tuottanut myös useita levyjä/tehnyt sovituksia eri artisteille, mm. Sakari Kuosmanen, Vesa-Matti Loiri, Pepe Willberg, Antti Raiski, Antti Tuisku, Jarmo Romppanen, Volgograd, Jyrki Härkönen


Peter pyörittää myös omaa yritystä Impossible Music Oy joka on keskittynyt nuotinnuspalveluihin/sovituksiin, ohjelmavälityksiin sekä julkaisutoimintaan. Levyjulkaisuja onkin tullut vuoteen 2020 mennessä jo 27 kpl, niin singlejä kuin pitkäsoittojakin. Viimeisin julkaisu Susa Saukon 53 kiloo-single.